Bella é Forte
Because strong is beautiful

 

 Bootcamp training Bella é Forte


De Bootcamp trainingen komen van oorsprong uit het leger en met als basis je conditie en kracht trainen in de buitenlucht met minimaal gebruik van hulpmiddelen


Team Bella é Forte gaat voor de optimale ontwikkeling van haar sporters, daarom geven wij het lichaam 8 weken de tijd om tot "sport" toestand te komen tijdens de voorbereidings trainingen. 

De eerste 8 weken gunnen wij het lichaam de tijd om pezen, banden en spieren klaar te maken voor de trainingen die komen gaan.

Tijdens onze latere trainingen vragen we veel van het lichaam.


 Ben je al een sporter en denk je deze introductie niet nodig te hebben, in al onze trainingen wordt rekening gehouden met de verschillende niveau 's van de sporter 's.

svp vermelden op inschrijf formulier, tak van sport en intensiteit


Wat je kan verwachten tijdens een bootcamp training is dat je buiten zowel conditioneel als op kracht word uitgedaagd. 

Er zit dus voor iedereen wat bij, denk aan stukjes joggen, sprinten en kracht oefeningen met eigen lichaamsgewicht waar we verschillende niveaus in hebben. 

Ook zullen wij na de "begin fase" diverse attributen aan jullie introduceren, onze battlerope's, kettlebell's en speed ladder wachten op jullie! 


Wil je werken aan je conditie of kracht of juist beide, dan ben je bij ons aan het juiste adres! 


Wij dagen je uit om jezelf naar een "next" level te tillen! Jezelf verder te pushen dan dat je zou gaan als je alleen zou trainen, kennis te laten maken met diverse eigen lichaamsgewicht oefeningen die je  altijd kan uitvoeren, zowel binnen als buiten en op eigen gelegenheid. 

Tijdens een bootcamp training train je niet altijd alleen, maar ook in een team. 

Er zijn tijdens de training individuele oefeningen, oefeningen in duo's of in kleine groepjes. 


Samen ga je voor de ultieme sport beleving!  

Het maakt niet uit wat het doel is, meer conditie,  kracht, afslanken of juist aan komen, wij als team van Bella é Forte staan graag voor je klaar om samen jullie doelen te realiseren. 

persoonlijk doel svp vermelden op inschrijf formulier.


Nieuwsgierig geworden? 

Kijk snel op Locatie's & prijzen voor meer informatie en schrijf je in voor je eerste Bootcamp les!

 

Let op! Maak gebruik van juiste training 's kleding zoals schoenen met voldoende profiel, kleding aangepast op de weersomstandigheden. 

Vergeet ook je bidon/fles water en handdoek niet.

 

Alle deelname aan activiteiten van Bella e Forte zijn volledig op eigen risico.

Bella e Forte kan niet aansprakelijk gesteld worden voor diefstal, schade aan persoonlijke eigendommen, materiële schade en/of blessures.